Dialect Wi-Fi som tjänst

Dialect Wi-Fi som tjänst

Högpresterande trådlöst nätverk

Tillsammans med ledande leverantörer av Trådlös infrastruktur arbetar vi för att lösa de utmaningar där mobilitet, säkerhet och pålitlighet blir allt viktigare.

Tjänsten innebär att vi ansvarar för drift, övervakning och service där vi hela tiden underhåller och jobbar förebyggande för att uppnå de högt ställda kraven. Allt sköter vi med molnbaserade lösningar där vi eftersträvar att verksamheten får full funktionalitet och utvecklas in i framtiden.

En framtid där man exempelvis en restaurang eller en klädbutik kan utveckla funktioner där ni kan få ut värdefull statistik om era besökare och kunder med information på ett snabbt och effektivt sätt för att på så sätt utveckla verksamheten.

Eller i ett kontorslandskap där säkerhet och pålitlighet är extremt viktigt. Med dagens teknik så kan ni inte bara komplettera det trådade nätverket utan ni kan ersätta det helt. Perfekt för en verksamhet som flyttar in i nya lokaler och inte vill spendera tusentals kronor på dra nya kablar överallt, där ni automatiskt kan integrera tablets och mobiltelefoner i verksamheten.

Utan att tillföra ökad IT-administration i verksamheten så får ni här även kontroll på kostnader med fasta månadsavgifter och kan känna en trygghet i att vi gör allt för att säkerställa att infrastrukturen håller högsta kvalité.

för mer information och offertförfrågan